Vergelijk de goedkoopste iPhone abonnementen

iPhone 3 vs nieuwe iPhone 4

Hieronder een uitgebreide vergelijking van de iPhone 3GS met de nieuwe iPhone 4. Oordeel zelf of het de moeite waard is om voor de nieuwe iPhone 4 te gaan!

iphone3 vs nieuwe iphone4

iphone 4 processor
De processor en het interne geheugen (MB RAM) zijn beide flink verhoogd. Het MB RAM is zelfs verdubbeld in de iPhone 4 en de processor is met 1GHz ook bijna twee keer zo snel geworden vergeleken met de iPhone 3GS. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe iPhone nog soepeler zal lopen tijdens het gebruik van de applicaties. Dit is echter ook wel nodig aangezien de nieuwe iPhone 4 nu ook beschikt over multitasking. Dit houdt in dat je heel gemakkelijk tussen verschillende applicaties kan switchen, zonder de applicatie volledig te hoeven afsluiten.


nieuwe iphone 4 batterij
De levensduur van de batterij is met 40 procent verbeterd in de nieuwe versie van de iPhone.
Ook is het gebleken dat de levensduur van de batterij het langste meegaat bij een temperatuur van 22 graden. Je iPhone werkt dan ook het beste als de omgevingstemperatuur rond de 22 graden ligt. Het is dus niet verstandig je iPhone te bewaren in een warme auto of handschoenenvak bijvoorbeeld, dit zal de levensduur van de batterij aanzienlijk verlagen.


iphone 4 opslagruimte
Hierboven is te zien dat de nieuwe iPhone eigenlijk nog maar twee varianten heeft kwa opslagruimteformaat. Er is alleen nog keuze tussen de 16GB en de 32G variant. Het is in de nieuwe iPhone 4 dus niet meer mogelijk om een 8GB versie te bestellen.


iphone 4 camera
De nieuwe iPhone 4 heeft niet alleen een verbetering in het aantal megapixels (van 3 naar 5 megapixels), maar heeft ook nog eens een extra camera op het toestel. De voor- en achterkant van het toestel bevatten bij de nieuwe iPhone namelijk een camera. De iPhone 3GS had daarentegen maar een 3 megapixel camera aan de achterkant van het toestel. De nieuwe iPhone bevat daarnaast ook een flitser, die bij de vorige versie van de iPhone ontbrak.


nieuwe iphone 4 video
Bij de nieuwe iPhone is het nu ook mogelijk video's op te nemen in High Definition (HD) kwaliteit. Deze kwaliteitsverbetering is een zeker een groot pluspunt te noemen in vergelijking met de vorige 3GS versie van de iPhone.


iphone 4 resolutie
Zoals hierboven te zien is, zijn de afmetingen bijna gelijkgebleven. Echter is de dikte van de nieuwe iPhone met 3mm afgenomen, wat neerkomt op zo'n 25% ten opzichte van de 3GS versie. Ook is de resolutie van de nieuwe iPhone aanzienlijk verhoogd, dit zorgt ervoor dat de nieuwe iPhone een nog scherper beeld heeft dan de vorige versie van de iPhone.


Kijk op de volgende website voor de goedkoopste abonnementen in combinatie met de nieuwe iPhone 4.

Niet overtuigd van de toegevoegde waarde van de nieuwe iPhone 4? Kijk hier dan voor de goedkoopste abonnementen!